Credits

Uit wiki.horsetycoon.nl

Ga naar: navigatie, zoeken

Credits kun je gebruiken om extra opties in het spel aan te schaffen, die je met gewoon Horsetycoongeld niet zomaar kunt kopen. Credits kan je aanschaffen met echt geld, maar het is ook mogelijk om ze via handelen van andere spelers te kopen.

Inhoud

Credits aanschaffen

Credits kopen met echt geld.

Als je credits wilt kopen met echt geld, ga dan naar credits onder het kopje algemeen links in het spelmenu. Daar kun je doorklikken naar 'hier credits kopen'. Hier zie je enkele betaalmethodes: iDeal, Paypal, bancontant, paysafecard en bellen.

Ideal

Als je via iDeal betaald, kun je zelf het aantal credits bepalen door een bepaald bedrag in te vullen. Hierna kies je via welke bank je wil betalen. Let op dat je hierbij je eigen bank kiest. Vervolgens klik je op betalen en volg je de verdere instructie's.

Paypal

Bij Paypal kun je ook het gewenste aantal credits zelf bepalen. Als je op betalen klikt, wordt je doorverwezen naar de Paypal pagina waar je kunt inloggen. Hierna klik je op doorgaan en worden de credits bijgeschreven op je account.

Bancontant

Bij bancontant kun je betalen via Mister Cash. Je kunt hier zelf het aantal credits bepalen. Mister Cash geeft je de mogelijkheid via je bank te betalen (België). Kies je bank, bepaal het bedrag, klik op betaal en volg de verdere instructies.

Paysafecard

Om credits te kunnen kopen met deze optie, moet je in het bezit zijn van een paysafecard. Kies het bedrag waarmee je credits wilt kopen en klik vervolgens op betalen. Voer de 16 cijferige van je paysafecard in, klik op betalen en het bedrag wordt van je tegoed afgetrokken.

Bellen

Bij het bellen krijg je een vast aantal credits per gesprek. Op het nieuwe schermpje staat een nummer met bijbehorende code. Je belt het nummer en na de toon vul je de code in. Zodra de betaling is gelukt, klik je op 'Code controleren'. Vervolgens sluit je het venster en zul je de credits direct ontvangen. Je ontvangt standaard 10 credits. Bel je vanuit Nederland dan kost dit € 0,90 en vanuit België € 1,50.

Let wel op dat je onder de 18 jaar eerst toestemming moet hebben van ouders/voogd(en) voordat je credits aanschaft!

Credits kopen met speelgeld

Je hebt ook de mogelijkheid om credits te kopen met speelgeld. Dit kan via handelen met een andere ruiter. In de chat heb je de mogelijkheid om te zoeken naar credits in het handelskanaal. Dat doe je door de chat te zetten op TK/GZ onderaan.

Wat kun je met credits kopen?

Wanneer je beschikt over credits kan je deze spenderen aan verschillende opties, welke voordelen geven in het spel.

Pakketten

 • Het lespakket, een optie waarmee je 7 dagen lang 20% sneller kan lessen. Dit kost 5 credits.
 • Het fokpakket, een optie waarmee je 7 dagen lang 20% sneller sperma af kan nemen. Ook worden de merrie's 20% sneller hengstig. Daarnaast kan je de exacte tijd zien waarop je merrie is uitgeteld. Dit kost 5 credits.

(Je kunt een paar dagen van te voren op het uur kijken, en vanaf 24 uur van te voren op de minuut.)

Spullen

Wanneer je één van bovenstaande spullen hebt aangekocht kan je deze terugvinden bij Overig onder het kopje Uitrusting.

Stallen

 • Als je minder dan 6 stallen hebt, kosten de stallen 7 credits per stuk, anders 10 credits per stuk. De stal is alleen voor de ruiter waarmee je op dat ogenblik online bent. Je kan maximaal 50 stallen aanschaffen op een ruiter. Daarna is het niet meer mogelijk stallen aan te schaffen.

Punten en vaardigheden

 • Attribuutpunten resetten. Hiermee kan je de attribuutpunten terugkrijgen op de ruiter waarmee je online bent. Dit kost 25 credits.
 • Vaardigheden resetten. Je krijgt alleen de leerpunten terug, niet het geld. Dit kost 25 credits.
 • Eclipse kopen. Met 5 credits kan je Eclipse kopen. Met 1 Eclipse kan je je paard 6 maanden ouder maken. Meer info over Eclipse vind je hier

Naam wijzigen

 • Ruiternaam veranderen. Dit kost 10 credits.
 • Paardennaam veranderen. Dit kost 5 credits.

Afbeelding / foto

 • Ruiter van een afbeelding voorzien. Dit kost 10 credits.
 • Paard van een afbeelding voorzien. Dit kost 10 credits.

Fokken

 • Met credits kun je de draagtijd van je merrie halveren. De kosten hiervan zijn 15 credits.
 • Het is mogelijk een vriezerslot te kopen, hierdoor heb je meer plek in je vriezer en kun je meer sperma opslaan. Een vriezerslot kost 10 credits.

Ruiterslot

 • Door middel van 50 credits kun je een ruiterslot kopen. Dit geeft je de mogelijkheid om een extra ruiter aan te maken.

Instructie

 • Je kunt de lestijd van je instructie resetten op de ruiter waar je deze baan hebt. Dit kost 5 credits.
Persoonlijke instellingen