Rijvereniging

Uit wiki.horsetycoon.nl

Ga naar: navigatie, zoeken

Iedereen kan een rijvereniging maken vanaf level 10. Je kunt met een rijvereniging geen geld verdienen, een rijvereniging is er puur voor het competitieve deel van het spel. Behalve dat biedt de rijvereniging plek aan een eigen chatkanaal en is er de mogelijkheid om upgrades te kopen. De upgrades hebben soms effect op de wachttijd of bieden andere voordelen.

Het kopen van upgrades en dergelijke is mogelijk voor alle leden.

Inhoud

Rijvereniging aanmaken

Als je een rijvereniging wilt aanmaken moet je, zoals eerder gezegd, eerst level 10 bereikt hebben. Als dit gebeurd is ga je in het linker menu naar Rijverenigingen(onder Algemeen). Onderaan deze pagina kun je een rijvereniging aanmaken, hier kun je een naam en een geschikte tag hiervoor invoeren. Het kost €5.000 euro om een rijvereniging aan te maken.

Bij het maken van een rijvereniging moet de eigenaar een Tag opgeven. Dit is een afkorting die bij die rijvereniging hoort. Deze afkorting komt achter de spelersnaam te staan wanneer hij of zij in het console praat. Bij mensen van je eigen rijvereniging is deze Tag goud gekleurd.

Het is mogelijk leden uit te nodigen voor je rijvereniging. Hierdoor kan je zelf bepalen welke leden in je rijvereniging komen en welke niet.

De eigenaar van een rijvereniging kan managers aanstellen, welke de eigenaar ondersteunen.

Leden uitnodigen

Leden kunnen ook uitgenodigd worden voor een rijvereniging. Dit kan alleen gedaan worden door de managers of de eigenaar van een rijvereniging.
Let op: Je kan leden alleen uitnodigen voor je rijvereniging als ze op dat moment nog geen rijvereniging hebben.

Je kunt leden uitnodigen voor je rijvereniging op hun ruiterprofiel. Er staat dan, achter het kopje rijvereniging: geen, uitnodiging sturen?
Als je op uitnodiging sturen klikt, krijgt de desbetreffende persoon een PBtje waarin de uitnodiging staat.

Een uitnodiging van een rijvereniging kan je accepteren op de pagina rijverenigingen, die staat aan de linker kant onder het kopje algemeen. Op die pagina scroll je helemaal naar beneden, daar staan de uitnodigingen vermeld.

Mogelijkheden eigenaar

Als eigenaar heb je de mogelijkheid om leden in je rijvereniging te 'Promoveren' (naar Manager of Eigenaar), 'Degraderen' (van Manager naar Lid) en 'Kick' (een lid uit de RV schoppen). Verder kan je als eigenaar aangeven of je wilt 'recruiteren' (dit betekend of je nieuwe leden aan wilt nemen of niet) en of je rijvereniging 'Privé' is, of niet. Als je rijvereniging op privé staat, kunnen alleen spelers via een uitnodiging van de eigenaar of manager de rijvereniging binnen komen. Tevens kan je als eigenaar een inlogbericht geven. Dit bericht krijgt elke speler die in de rijvereniging zit, te zien zodra je op het spel komt, in de console.

Mogelijkheden manager

Als manager heb je veel dezelfde opties als de eigenaar. Je kan nieuwe leden uitnodigen, leden uit de rijvereniging 'kicken' en daarnaast een team vormen om prestige te rijden.

Lid worden van een rijvereniging

Onder het kopje algemeen staat 'rijverenigingen'. Een rijvereniging bestaat maximaal uit 64 spelers. In de laatste kolom staat er prive of openbaar. Wanneer de rijvereniging openbaar is kan je lid worden. Wanneer de rijvereniging op privé staat, moet je een uitnodiging krijgen van een manager of rv eigenaar. Managers kan je terugvinden wanneer je klikt op de naam van de rijvereniging.

Lid worden van een rv kan op meerdere manieren:


Manier 1: Uitgenodigd worden door een manager of eigenaar van een rijvereniging. Je krijgt dan deze pb:

2vtpd3t.png


Links onder het kopje algemeen staat rijverenigingen, klik deze aan.

k2hh0p.jpg


Onderaan deze pagina zie je dan een uitnodiging:

29pucr9.png

Manier 2

Bij algemeen---> rijverenigingen een rijvereniging aanklikken waar jij graag lid van zou worden. Als de rijvereniging privé is(zie voorbeeld) dan kan je de eigenaar een pb sturen of je lid mag worden. Als de rijvereniging openbaar is kan je gelijk lid worden van de rijvereniging. Hiervoor klik je op lid worden.

Voorbeeld privé rijvereniging:

sykww4.png


Voorbeeld openbare rijvereniging:

5pla4z.png

Rijvereniging verlaten

Als je de rijvereniging wilt verlaten ga je in het linker menu naar het groene kopje 'Rijvereniging'. Onder dat kopje staat een link 'Algemeen'. Als je deze aanklikt verschijnt er een knop met rode letters: Rijvereniging verlaten. [Rijvereniging»Algemeen]

Bif80TU.png

Rijvereniging updates

Een rijvereniging heeft de mogelijkheid om diverse upgrades te kopen om het leven van zijn ruiters makkelijker te maken! Hieronder een lijstje

 • Longeerring | € 15.000 | Sneller longeren (eens per 8 minuten in plaats van 10 minuten)
 • Wasplaats | € 10.000 | Heeft op dit moment geen functie
 • Stapmolen | € 30.000 | Conditie op peil houden/brengen
 • Kantine | € 50.000 | Verkoop drinken etc, xp voor jezelf en de leden van de rv die online zijn, extra klus
 • Dressuurhekjes | € 7.500 | De rv kan dressuurwedstrijden organiseren, tijdens welke kantineklusjes gedaan kunnen worden
 • Hindernissen | € 10.000 | De rv kan springwedstrijden organiseren, tijdens welke kantineklusjes gedaan kunnen worden
 • Trekker | € 65.000 | Rijbak slepen, xp voor jezelf en 1 euro voor de leden van de rv die online zijn, extra klus
 • Keurstation | € 25.000| Predikaten behalen voor je paarden

RV Bonus

Een Rijvereniging bonus, of kortweg RV Bonus, betekent dat de hele rv gedurende een periode een bonus krijgt van +20% XP!

Er zijn enkele mogelijkheden om een RV bonus te krijgen:

 • Als een speler van de Rijvereniging een verjaardagshoed gebruikt (5 min.);
 • Als een speler van de Rijvereniging een predikaat op een paard ontvangt (1 uur);
 • Als een speler van de Rijvereniging de beginnersdoelen volbrengt (30 min.);
 • Als een speler van de Rijvereniging een titel behaald (3 dagen).

Het is mogelijk om bonussen op te tellen. Bijvoorbeeld: Een speler krijgt een predikaat op een paard (+ 1 uur Bonus) & een speler volbrengt de beginnersdoelen (+ 30 min Bonus) Dan zal de totale tijd 1 uur en 30 minuten zijn.

Prestige verdienen met team

Als je als eigenaar of manager een team opricht ben jij de teamleider. Als teamleider kun je andere leden uit de rijvereniging uitnodigen om lid te worden van jouw team. Een team kan maximaal uit 8 teamleden bestaan. Dit betekent dat de teamleider nog 7 andere leden kan uitnodigingen.

Je kunt alleen lid worden van een team door middel van een uitnodiging van de teamleider. Als je zo'n uitnodiging gekregen hebt in je inbox kan je deze accepteren door naar Rijvereniging - Team te gaan en te klikken op 'Accepteren'.

Let op: Je moet level 20 zijn om prestige te kunnen rijden.

Met een team kan je prestigewedstrijden rijden. Hoe dit precies in elkaar zit vind je op de pagina 'Prestigewedstrijd'.

Website toevoegen

Tevens is het mogelijk om een website toe te voegen aan het profiel van de rijvereniging. Wat je hiervoor moet doen is het volgende: Zorg ervoor dat je website klaar is en dat er op de website een link naar HorseTycoon staat! Zet de link in het volgende topic: http://www.horsetycoon.nl/forum/topic/69386/rijvereniging-sites.html en zet daarbij duidelijk om welke rijvereniging het gaat. De website zal, als deze goedgekeurd is, op het profiel van je rijvereniging geplaatst worden.

Kleinere acties

Soms zijn er kleinere rijvereniging acties. Deze zijn niet zoals de festiviteiten, waar het gaat om grotere acties.
Een voorbeeld van zo'n kleinere rijvereniging actie is de klikactie.

Alle Rijverenigingen

[alle rijverenigingen]

Persoonlijke instellingen