Klassement

Uit wiki.horsetycoon.nl

Ga naar: navigatie, zoeken

Het klassement is te vinden in je linker menu, onder het kopje Algemeen. Het klassement is opgedeeld in vijf tabs.

Inhoud

Dag-, week- & maandklassement

In het dag-, week- & maandklassement zie je wie er het meeste xp gehaald heeft deze dag, week en/of maand. Dit klassement wordt vrijwel continue bijgewerkt.

  • Het dagklassement wordt elke nacht om 0.00 uur gereset.
  • Het weekklassement wordt elke maandag om 0.00 uur gereset.
  • Het dagklassement wordt elke 1e dag van de nieuwe maand om 0.00 uur gereset.

Ruiters

In het ruiterklassement staan de 100 beste ruiters van het spel. Bij de ruiters staat vermeld van welke gebruiker ze zijn, en hoeveel geld ze op dat moment hebben. Het klassement wordt gevormd op basis van het level van je ruiter.
Achter sommige ruiters staat [-1] of [+2], dit betekent dat de ruiter in het klassement gedaald of gestegen is.
Als je niet bij de beste 100 hoort, maar je wil wel weten op welke plek je staat, is het mogelijk dit onderaan de pagina te zien.

Paarden

In het paardenklassement vind je de beste 100 paarden van het spel. Achter de naam van het paard staan het ras, de sportindex, hoeveel predikaten het paard heeft, tot welke ruiter het paard behoort en door wie hij gefokt is. Het klassement is gebaseerd op het totaal aan klasses in alle disciplines en op de sportindex.

Combinaties

In het combinatieklassement staan de beste combinaties (ruiter en paard) weergegeven. Een paard die bijvoorbeeld bij 1 ruiter zowel in de dressuur als bij springen de GP heeft behaald staat hoog in de lijst.

Rijverenigingen

In het rijverenigingen klassement staan de 100 beste rijverenigingen van het spel. Deze top 100 is samengesteld op basis van het aantal prestige. In dit klassement staan ook het aantal leden van een rijvereniging vermeld, maar dit heeft geen invloed op de top 100.

Persoonlijke instellingen