Landbouwer

Uit wiki.horsetycoon.nl

Ga naar: navigatie, zoeken

Deze baan heeft als doel, voer te maken voor de paarden. Een landbouwer moet het gras maaien, schudden en tenslotte kan hij/zij er balen van persen. Er moet 3x gemaaid en 3x geschud worden met telkens 3 minuten tussentijd. Het aantal te persen balen is afhankelijk van het aantal attribuutpunten die de landbouwer heeft. Hoe meer attribuutpunten hoe meer balen geperst kunnen worden na het maaien en schudden. Het aantal balen dat je per keer kan persen kan je afleiden van het aantal attribuutpunten dat je op je baan hebt staan. Tevens kan je per attribuutpunt dat je op deze baan zet 1 seconde sneller een hooibaal persen, ook kan je dan meer balen persen.

Voor het maaien en schudden krijg je als landbouwer per keer 150 xp. Na het maaien en schudden is het mogelijk een aantal balen te persen, dit aantal wordt gevormd door je attribuutpunten. Als je bijvoorbeeld 10 attribuutpunten op je beroep hebt staan, dan maai en schud je hooi voor 10 balen. Deze balen moeten wel allemaal apart geperst worden. Voor het persen krijg je per keer ook nog 150 xp.

Let op! Er is een optie om je baan te resetten met de knop 'Baan resetten'. Het is de bedoeling dat deze knop enkel gebruikt wordt als je baan vast loopt na het schudden en er dus geen balen weergegeven worden om te persen! Als je op deze knop drukt, krijg je een bevestiging. Ga je hiermee akkoord dan moet je weer vooraf aan beginnen bij het maaien!

Als je balen wilt kopen, kan je een oproep doen in de chat zodat je kunt gaan handelen via het handelsysteem. Daarnaast heeft de landbouwer een eigen pagina onder diensten. Als je op het mandje achter de naam van de landbouwer klikt begin je direct te handelen met de gekozen landbouwer. De prijzen voor balen staat niet vast, daarin is de landbouwer vrij om te vragen wat hij/zij wil.

Persoonlijke instellingen