Beginnersdoelen

Uit wiki.horsetycoon.nl

Ga naar: navigatie, zoeken

Als beginner in het spel moet je een aantal doelen volbrengen. Deze doelen helpen je om het spel makkelijker en sneller te laten begrijpen. Na het volbrengen van een doel zal deze groen kleuren. Bij het volbrengen van alle doelen krijg je een beloning van € 1.000,-! Ook krijgt heel de rijvereniging waar je in zit gedurende 30 minuten +20% XP!
Let op: Dit is een eenmalige beloning na het volbrengen!

Welke doelen moet ik allemaal volbrengen?

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt over alle doel die je moet volbrengen:

Naam Uitleg
1 Beginnerspaard maken Om verder te kunnen met het spel moet je een paard aanmaken. Kies een ras, geslacht en natuurlijk een leuke naam!
2 Vaardigheid kopen Voor elk level dat je omhoog gaat krijg je een leerpunt. Voor een leerpunt kun je een vaardigheid kopen om beter te worden.
Klik op Vaardigheden onder Prestaties in het menu om een vaardigheid te kopen.
3 Klusje doen Door klusjes te doen kun je geld verdienen. Veel klusjes doen is een belangrijke bron van inkomsten. Klik op Klusjes onder Werk in het menu om een klusje te doen.
4 Bekijk hoever je bent met je level Voor elke actie die je doet krijg je XP, soms maar 25 maar dit kan oplopen tot 10.000! Je hebt ze nodig om een level omhoog te gaan.
Je kunt zien hoever je bent door te klikken op Level, dat staat naast je ruiternaam bovenaan.
5 Longeren Klik op Longeren in het menu onder Training. Longeren is goed voor de conditie van een paard!
6 5x paardrijden Klik op Paardrijden in het menu onder Training
7 5x paardrijles Als je 5x paardgereden hebt kun je een les volgen, klik op Paardrijles in het menu onder Training. Kies een instructeur en schrijf je in voor een les.
Nu even wachten tot de les gegeven is door de instructie en dan kun je weer paardrijden!
8 Rapporten bekijken Je krijgt een rapport als bijvoorbeeld je les klaar is. Klik op Rapporten bovenaan.
9 Startkaart aanvragen Om aan wedstrijden mee te kunnen doen heb je een startkaart nodig, klik op Startkaarten onder Competitie om een startkaart aan te vragen.
10 Dressuurwedstrijd Doe mee met een dressuurwedstrijd! Klik op Dressuur bij Competitie in het menu. Klik op meedoen bij de wedstrijd in jouw level klasse.
Om winstpunten te halen zijn een paar dingen belangrijk; de hoeven en vacht van je paard, de verzorging van je hoofdstel en zadel en de conditie van je paard.
11 Verzorg je paard Je paard moet regelmatig geborsteld worden en ook z'n hoeven hebben zorg nodig. Klik op Verzorgen in het menu onder Stal.
Borstelen en hoeven uitkrabben moet goed bij gehouden worden!
12 Voer je paard Geen levend wezen kan zonder water & eten, je paard moet af en toe gevoerd worden! Klik op Voeren in het menu onder Stal.
Water Geven
Hooi voeren
Standaard krijg je 1 baal hooi als je begint met spelen, lees hier hoe je meer kan kopen.
13 Promoveer naar level 5 Doe zoveel mogelijk klusjes, rijd zoveel mogelijk paard, longeer & verzorg je paard en poets je zadels om te promoveren naar level 5.
Klik op Level bovenaan om te zien hoever je bent. Als je eenmaal bij level 5 bent krijg je een nieuw paard erbij!
14 Word lid van een rijvereniging Door lid te worden van een rijvereniging kun je vaak allerlei extra's krijgen, sneller longeren bijvoorbeeld of meer klusjes.
Klik op Rijverenigingen in het menu onder Algemeen. Daar vind je een lijst met rijverenigingen, onderaan de lijst zie je uitnodigingen.
Je hebt vast al een uitnodiging ontvangen, accepteer deze!
15 Mest de stal van je paard uit De stal van je paard moet af en toe uitgemest worden, klik op Stallen in het menu onder Stal. Klik op uitmesten bij de stal van je paard.
Een vieze stal is niet goed voor de gezondheid van je paard, dus mest regelmatig uit!

Als je al deze 15 doelen hebt bereikt, krijg je de beloning. Nadien kan je gewoon verder spelen!

Persoonlijke instellingen