Trainen

Uit wiki.horsetycoon.nl

Ga naar: navigatie, zoeken

Een van de belangrijkste onderdelen binnen Horsetycoon is het trainen van je paard, wat we doen is steeds 5 keer zelf rijden, en dan 1 les, en zodra we dan 5 lessen hebben gereden kunnen we zelfs een wedstrijd rijden! om het makkelijk te maken verschijnen de knoppen les en wedstrijd ook bij het zelf rijden, dus je hoeft alleen daar te klikken.

Problemen

Verschijnt je paard nog niet in het lijstje voor zelf rijden? check dan of je paard een zadel en hoofdstel om heeft. Verschijnt het paard ook niet in het lijstje bij zadelen? dan zal je het paard waarschijnlijk nog naar de trainer moeten sturen. Ook niet bij trainer? Is het paard al drie?

Stappenplan

  • De eerste stap in het trainen is het zadelen (denk aan het hoofdstel) van je paard.
  • Daarna kunnen we elke drie minuten een keer zelf rijden, en nemen we afentoe een les om nog beter te worden. Na een aantal lessen zijn we klaar voor een wedstrijd.
  • De eerste keer moeten we voor het rijden van een wedstrijd een startkaart aanvragen voor de combinatie.(Voortgang in de wedstrijden geld per ruiter, voor elk nieuwe paard is er voor elke nieuwe ruiter weer een nieuwe startkaart nodig)
  • In eerste instantie kunnen we, (net als in het echt,) alleen dressuur rijden, als je de B in de dressuur hebt afgerond (en het paard gepromoveerd) dan kun je kiezen of je verder wil in de dressuur, of dat je wil gaan springen (of allebei).
Persoonlijke instellingen