Paard kopen

Uit wiki.horsetycoon.nl

Ga naar: navigatie, zoeken

Inhoud

Beginners

Naarmate je verder komt in het spel zit je er wel eens aan te denken om, naast je beginnerspaarden, er nog een paard bij te kopen.
In dit stadium van het spel is het erg lastig om als beginner een nieuw paard te kopen. Je hebt er veel geld voor nodig en het duurt lang om dat geld snel bij elkaar te krijgen. Echter, als je eenmaal het geld bij elkaar hebt kun je op paardenmarkt kijken of in de console en een paard zoeken dat je graag wilt hebben!

Forum

Op het forum is een gedeelte dat bestemd is voor het verkopen van paarden, namelijk de Paardenmarkt (te vinden onder het board HorseTycoon). Daarnaast worden er op de console ook regelmatig paarden aangeboden. In dit gedeelte kun je zoeken naar paarden die worden aangeboden. Zo kun je specifiek op merries, hengsten of ruinen zoeken maar ook stamboomloze paarden kunnen aangeboden worden.
Let op! Je mag geen topics openen waarin staat dat je een paard zoekt!

Paard kopen via handelen

Ook kan je paarden kopen via handelen(i.p.v. de veiling). Als persoon A een paard aanbiedt, en jij hebt interesse in het paard kan je een PB of priv├ę bericht naar diegene sturen. Als diegene je bod genoeg vindt kunnen jullie het paard verhandelen. Na het handelen ben jij de eigenaar van het paard.

Paardenveiling

Ook is het mogelijk om te bieden op een paard via het spel.
Dit kan je hier vinden: Paardenveiling.
Een veiling duurt maximaal 24u. Zelf kan je natuurlijk ook paarden te koop aanbieden.
Dit kost echter wel 1 credit. Als er op je paard is geboden, maar de bieder heeft geen stallen vrij, dan krijgt de verkoper 1 credit terug!
Je kan alleen op een paard bieden wanneer je het geld bezit, en je een stal vrij hebt. Je moet altijd minimaal beginnen met het startbedrag ( Wanneer die er is) en overbieden met 10% van het startbedrag

Voorbeeld:
Het startbedrag is 20.000.
Dan moet het eerste bod, 20.000 of hoger zijn.
Je moet daarna overbieden met 2.000 ( dit is 10% van 20.000)

Persoonlijke instellingen