Stallen

Uit wiki.horsetycoon.nl

Ga naar: navigatie, zoeken

In de stallen staan je paarden. Er geldt een maximum van 50 stallen per ruiter. Dit betekent dat wanneer je 10 stallen hebt en daarin 10 paarden staan waaronder 1 drachtige merrie, je geen plek hebt voor het veulen (paard nummer 11). Hierdoor zal het veulen doodgeboren worden. Zorg dus altijd dat je genoeg plek hebt voor het veulen!

Inhoud

Stallen kopen

Stallen kun je kopen op de pagina 'upgrades', links in het menu onder het kopje 'Stal'.
Je kunt op 2 manieren stallen aanschaffen namelijk:

Met geld: Onder het kopje upgrade- stallen. Je kunt maximaal 6 stallen op deze manier kopen.

qM7hbW6.jpg

Met credits: Als je minder dan 6 stallen hebt, kosten de stallen 7 credits per stuk, anders 10 credits per stuk.

Stalknecht en Groom

Bij stallen kun je de optie om een stalknecht of groom in te huren aanzetten. Als dit aanstaat kunnen spelers met het baantje stalknecht of groom jouw paarden verzorgen. Dit levert voor jullie beide XP op.

Mesten

Hier kun je van elk paard de stal uitmesten.Dit kan eens per 10 minuten.

Je kunt de mesthoop uitbreiden per 500kg, dit kost je €5000.
Deze optie is pas beschikbaar vanaf level 30.

Let op: Als de 'Automatisch afvoerder huren' niet aanstaat, dan kunnen mestafvoerder jouw stal niet legen, waardoor je ook niet meer kunt uitmesten. Zorg dus dat deze aanstaat!
Een mesthoopafvoerder kan je stal pas legen als deze 90% vol is. Dus bij een mesthoop van totaal 500kg, moet deze voor 450kg vol zijn.

Ruiters machtigen

Het machtigen van een ruiter is dat je toestaat dat die ene ruiter paarden aan je kan uitlenen. In het tekstvak onder Gemachtigde ruiters typ je de naam van de ruiter in die je paarden mag uitlenen. Je klikt op machtigen en de naam van de ruiter komt erboven te staan.

Let op: Zowel voor het uitlenen van paarden als voor het ontvangen moet je de andere ruiter machtigen. Beide spelers moeten elkaar dus machtigen.

Je kunt ruiters altijd weer uit de lijst halen door op verwijderen te klikken.

Persoonlijke instellingen